Dispositivos y accesorios
Korean marinade
Prep. 10min
Total 40min
430 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 430 g
Sodio
7270.7 mg
Proteína
13.2 g
Calorías
2878.7 kJ /
688 kcal
Grasa
15.7 g
Fibra
5.6 g
Grasa saturada
2.3 g
Carbohidratos
130.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Korea
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Rice Wine Chicken
Ninguna calificación
Wakame Butter
5min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Korean fried chicken
4h
Thai beef salad
1h 15min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1h 55min
Classic trifle
4h
Vanilla wet chai
15min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Sage and black garlic butter
10min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min