Dispositivos y accesorios
Korean marinade
Prep. 10min
Total 40min
430 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 430 g
Sodio
7270.7 mg
Proteína
13.2 g
Calorías
2878.7 kJ /
688 kcal
Grasa
15.7 g
Fibra
5.6 g
Grasa saturada
2.3 g
Carbohidratos
130.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Korea
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Asian Chicken Noodle Soup
Ninguna calificación
Egg Salad Sandwiches
35min
Lemon grass beef salad
30min
Korean fried chicken
4h
Thai Dressing
30min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Taco seasoning
5min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Honey, soy and mustard marinade
5min