Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Carbohidratos
- 12.8 g
- Grasa
- 22.9 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 531.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Frozen strawberry cheesecake
24h
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Raw carrot cake
5h 30min
Basic vegetable stock
1h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min