Apricot apple pie
TM6 TM5 TM31

Apricot apple pie

3.8 (5 valoraciones )

Ingredientes

Apricot filling

  • 700 g water
  • 4 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
  • 800 g apricots, stone removed and flesh cut into thin wedges
  • 1 tbsp brown sugar (see Tips)
  • ¼ tsp mixed spice

Hazelnut pastry

  • 60 g hazelnuts, skins on
  • 150 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp baking powder
  • 2 tbsp brown sugar (see Tips)
  • 80 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm)
  • 2 eggs, 1 lightly beaten
  • natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
815.8 kJ / 194.3 kcal
Proteína
3.3 g
Carbohidratos
22.3 g
Grasa
9.2 g
Grasa saturada
4.2 g
Fibra
3.6 g
Sodio
34.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas