
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Smoky tempeh
- 200 g tempeh cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tbsp tamari gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 1 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
- ¼ tsp onion powder
Dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g lemon juice
- 100 g canned chickpeas drained
- 20 g shiro (white) miso paste
- 15 g pickled capers
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 20 g filtered water
Salad
- 40 g kale finely shredded
- ½ red cabbage
- 140 g Brussels sprouts trimmed and cut into halves
- vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 495.6 kcal / 2081.4 kJ
- Proteína
- 20.6 g
- Grasa
- 36.1 g
- Carbohidratos
- 18.4 g
- Fibra
- 10.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Fresh fennel salad
10min
Spring greens with grapefruit
30min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Asparagus and broad bean salad
25min
Broccoli almond soup
30min
Green goddess pizza
1h 30min
Miso coleslaw
20min