Dispositivos y accesorios
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Quinoa
-
tri-colour quinoa170 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
Miso ginger dressing
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
sunflower seeds45 g
-
avocado oil1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tbsp
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pure maple syrup1 tbsp
-
filtered water60 g
-
salt1 pinch
Salad
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
rocket60 g
-
blood oranges peeled and segmented (see Tips)2
-
navel oranges peeled and segmented (see Tips)2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
-
pecans (optional)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12.6 g
Calorías
1588.8 kJ /
378.3 kcal
Grasa
15.4 g
Fibra
9.9 g
Carbohidratos
42.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 h 35min
Freekeh and broad bean salad
2 h 30min
Mediterranean capsicums
2 h
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Honey ginger tofu with greens
2 h 25min
Asian cucumber salad
10min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 h
Sweetcorn and black rice salad
1 h
Quinoa tabouli
12 h 40min
Soba noodle and tofu salad
35min