
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tahini sauce
- 40 g pine nuts
- olive oil for frying
- 2 garlic cloves
- 120 g tahini (see Tips)
- 50 g lemon juice
- 150 g warm water
- ¼ tsp chilli powder
- ½ - 1 tsp sea salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
Steamed fish
- 1 tbsp olive oil
- 600 - 700 g skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt to season
- freshly ground pepper to season
- 500 g water
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 459.6 kcal / 1930.1 kJ
- Proteína
- 43.2 g
- Grasa
- 30.4 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Grasa saturada
- 3.9 g
- Sodio
- 768.9 mg
Recetas alternativas
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Kashta cream
10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Fish tagine with tahini
1h 15min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Toum
15min
Tarator (tahini dip)
5min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min