Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tahini sauce
- 40 g pine nuts
- olive oil, for frying
- 2 garlic cloves
- 120 g tahini (see Tips)
- 50 g lemon juice
- 150 g warm water
- ¼ tsp chilli powder
- ½ - 1 tsp sea salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
Steamed fish
- 1 tbsp olive oil
- 600 - 700 g skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to season
- freshly ground pepper, to season
- 500 g water
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1930.1 kJ / 459.6 kcal
- Proteína
- 43.2 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 30.4 g
- Grasa saturada
- 3.9 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 768.9 mg
Recetas alternativas
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Milk pudding (mouhallabieh)
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Fish tagine with tahini
1h 15 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
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Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Salmon kabsa
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Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
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