Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tahini sauce
- 40 g pine nuts
- olive oil, for frying
- 2 garlic cloves
- 120 g tahini (see Tips)
- 50 g lemon juice
- 150 g warm water
- ¼ tsp chilli powder
- ½ - 1 tsp sea salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
Steamed fish
- 1 tbsp olive oil
- 600 - 700 g skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to season
- freshly ground pepper, to season
- 500 g water
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1930.1 kJ / 459.6 kcal
- Proteína
- 43.2 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 30.4 g
- Grasa saturada
- 3.9 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 768.9 mg
Recetas alternativas
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Umali
1h 25min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20 min
Salmon kabsa
40min