Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g red onion
- 1060 g water
- 60 g white wine
- 20 g pure maple syrup
- 60 g dried cranberries
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g farro (unroasted - see Tips)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 stalks celery, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 apples, cored and cut into quarters (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 10 g sherry vinegar (see Tips)
- 10 g lemon juice
- 15 g Dijon mustard
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- 80 g goats cheese, crumbled (see Tips)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Proteína
- 7.7 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 10.2 g
- Grasa saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 616.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Red pesto chicken salad
35min
Carrot, feta and mint salad
40min
Colourful quinoa salad
40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spring greens with grapefruit
30min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Citrus seafood salad
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Brown rice salad
40min