Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Yoghurt dressing
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 200 g yoghurt
- 50 g tahini
- ½ lemon, juice only
Salmon
- 1000 g water
- 1 fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
Walnut crumble
- 80 g walnuts
- 20 g fresh coriander, leaves only (approx. 1 bunch)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- ¼ brown onion
- 30 g lemon juice
- 1 tsp sumac
- 2 tsp oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1810.9 kJ / 431.2 kcal
- Proteína
- 31.6 g
- Carbohidratos
- 3 g
- Grasa
- 32.1 g
- Grasa saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sodio
- 289.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fish with ginger lime sauce
35min
Fresh fennel salad
10min
Asian-style fish fillets
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Tuna poke bowl
1h
Prawn saganaki with feta
35min