Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- 1 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sumac, plus extra to serve
- 1 tsp ground cumin
Salad
- 9 sprigs fresh mint, leaves only
- 9 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 145 g red onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 fennel bulb, trimmed and cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 2 Lebanese cucumbers, cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 200 g tomatoes, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 tbsp white sesame seeds, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 718 kJ / 170.8 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 12.3 g
- Grasa
- 9.3 g
- Grasa saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 7 g
- Sodio
- 238.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Miso coleslaw
20min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Colourful quinoa salad
40 min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
White bean dip with chimichurri
15min
Coriander pesto
5min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Quinoa tabouli
12h 40min
Hommus
15min