Dispositivos y accesorios
Vegie crackers
Prep. 10min
Total 12h 10min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.1 g
Calorías
667.8 kJ /
159 kcal
Grasa
9.8 g
Fibra
8.8 g
Carbohidratos
8.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Cashew bread French toast
1h 40min
Peanut butter
5min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Almond milk
1h 5min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Green goddess pizza
1h 30min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Rosemary and sea salt crackers
35min