Dispositivos y accesorios
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Prep. 10min
Total 25h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
15.8 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
2107 kJ /
503.6 kcal
Grasa
37.5 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
28.6 g
Carbohidratos
40.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A taste of Gwinganna
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Indonesian green spice paste
40min
Choco tarte with curls pears
Ninguna calificación
Spiralized spicy pickled carrots
Ninguna calificación
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Quince crumble
1h 25min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Crab briks
55min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Black Rice Pudding
45min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Rosewater madeleines
30min
Banana bread (Diabetes)
1h 15min