
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Jackfruit filling
- 1 garlic clove
- 3 eschalots cut into halves
- 2 tsp peanut oil
- 1 canned jackfruit in brine drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- ½ tsp Chinese five spice
- 50 g hoi sin sauce
- 1 tbsp tamari
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp Sriracha® sauce
- 1 tsp arrowroot starch
Peanut sauce
- 2 garlic cloves
- 80 g roasted unsalted peanuts
- 2 tsp peanut oil
- 60 g water
- 1 ½ tbsp rice wine vinegar
- 1 ½ tbsp mirin
- 50 g hoi sin sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
Assembly
- 12 sheets rice paper roll wrappers
- 100 g rice vermicelli noodles
- 1 carrot cut into julienne slices
- 1 Lebanese cucumber cut into julienne slices
- 3 sprigs fresh basil leaves only, cut into strips
- 3 sprigs fresh mint leaves only, cut into strips
- ½ butter lettuce cut into strips
- 100 g fresh bean sprouts (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 697 kcal / 2928 kJ
- Proteína
- 26.1 g
- Grasa
- 19.6 g
- Carbohidratos
- 94.2 g
- Fibra
- 12.4 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Sodio
- 1441.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Soba noodle mee goreng
40min
Rendang curry
30min
Stretchy melty cheese
20min
Pad see ew
30min
Chilli con tempeh
20min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Satay noodle salad
35min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min