Dispositivos y accesorios
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Prep. 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
996.5 mg
Proteína
20.5 g
Calorías
1466.5 kJ /
349 kcal
Grasa
29.4 g
Fibra
0.9 g
Grasa saturada
4.9 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Cauliflower "fried" rice
45min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Miso coleslaw
20min
Mango muesli
5min
Pink scramble
15min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Chicken velouté meal (TM6)
45min