Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Carbohidratos
- 6.3 g
- Grasa
- 36.9 g
- Grasa saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 890.5 mg
Recetas alternativas
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Carrot, feta and mint salad
40min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Pork and chicken terrine
3h 20min
Eggplant rotolo
1h 40min