Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Carbohidratos
- 6.3 g
- Grasa
- 36.9 g
- Grasa saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 890.5 mg
Recetas alternativas
Creamed spinach
15min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Asparagus risotto
40min
Ratatouille
40min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Peaches in white wine syrup
4h
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Turmeric fish
30min