Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Carbohidratos
- 0.7 g
- Grasa
- 2.5 g
- Grasa saturada
- 1.2 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 53.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Lemon and caper aioli
15min
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Carrot, feta and mint salad
40min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Scallops with pea purée
25min