
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt to season
- 1 pinch ground black pepper to season
- 50 g unsalted butter softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt to season
- ground black pepper to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 705.4 kcal / 2962.6 kJ
- Proteína
- 54.5 g
- Grasa
- 50.9 g
- Carbohidratos
- 6.6 g
- Fibra
- 4.1 g
- Grasa saturada
- 20.5 g
- Sodio
- 2348.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Scallops with pea purée
25min