Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Carbohidratos
- 6.6 g
- Grasa
- 50.9 g
- Grasa saturada
- 20.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 2348.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min