Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Proteína
- 45.5 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 40.7 g
- Grasa saturada
- 21.8 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 450.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Sous-vide Steak
1h 30min
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min