
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g fresh field mushrooms
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 40 g unsalted butter cut into cubes
- 30 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
- 50 g fresh shiitake mushrooms cut into quarters
- fresh chives finely chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 130.8 kcal / 549 kJ
- Proteína
- 3.2 g
- Grasa
- 9 g
- Carbohidratos
- 7.2 g
- Fibra
- 2.1 g
- Grasa saturada
- 5.6 g
- Sodio
- 892 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Spring Vegetable Soup
35min
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and coriander soup
30min
Cream of mushroom soup
20min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Hearty seven vegetable soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Broccoli soup with sage oil
30min