Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 16.9 g
- Grasa
- 33.7 g
- Grasa saturada
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 603.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Broccoli almond soup
30min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Cream of mushroom soup
20min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Broccoli soup with sage oil
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Mushroom soup
30min