Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 16.9 g
- Grasa
- 33.7 g
- Grasa saturada
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 603.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cucumber soup with prawn skewers
Ninguna calificación
Cucumber soup
25 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Mushroom soup
30 min
Cream of mushroom soup
20 min