
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g dried black fungus (see Tips)
- 1050 g water plus extra for soaking
- 20 g oil
- 2 - 3 fresh red chillies trimmed and cut into halves
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
- 150 g carrot cut into matchsticks
- 100 g canned bamboo shoots drained and cut into thin strips
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp arrowroot flour
- 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 70 g Shaoxing wine
- 40 g soy sauce
- ½ - 1 tsp ground white pepper to taste
- 2 eggs lightly beaten
- 150 g silken tofu cut into thin strips
- sesame oil for drizzling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 312 kcal / 1310 kJ
- Proteína
- 15.7 g
- Grasa
- 21.1 g
- Carbohidratos
- 10.3 g
- Fibra
- 6.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Mantou buns
1h 30min
Kimchi stew
30min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Chicken banh mi
4h 35min
Fish soup
40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min