Yu wan tang (fish ball soup)

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 8 valoraciones
Prep. 25min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • salt plus extra to taste
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • ice cubes plus extra for iced water (see Tips)
    100 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water plus extra for iced water
    800 g
  • garlic clove cut into thin slices (optional)
    1
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing
    1

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 4 portions

Sodio 6910.3 mg
Proteína 80.9 g
Calorías 1826.2 kJ / 434.8 kcal
Grasa 9.9 g
Fibra 2.6 g
Grasa saturada 2.8 g
Carbohidratos 4.2 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...