
Dispositivos y accesorios
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Prep. 5min
Total 3h 15min
5 portions
Ingredientes
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
211 kcal /
883 kJ
Proteína
25 g
Grasa
11 g
Carbohidratos
1 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
4 g
Sodio
119 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Yam Rice
45min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3h