Dispositivos y accesorios
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Prep. 5min
Total 3h 15min
5 portions
Ingredientes
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
119 mg
Proteína
25 g
Calorías
883 kJ /
211 kcal
Grasa
11 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
4 g
Carbohidratos
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Braised pork belly
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Salted Fish Pork Belly
30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min