Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 17.1 g
- Grasa
- 8.4 g
- Fibra
- 5.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Sweet and sour tempeh
50min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Honey ginger tofu with greens
2h 25 min
Aglio olio e peperoncino
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Kimchi non-fried rice
1h
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Miso Soup with Vegetables
30min
Soy milk
24h 30min