Welsh Anglesey eggs
TM6 TM5

Welsh Anglesey eggs

4.4 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g unsalted butter, plus extra to grease
  • 150 g cheddar cheese, cut into pieces
  • 500 g water, room temperature
  • 6 eggs (see Tips)
  • 500 g potatoes, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 1 leek, green and white parts, washed well and cut into slices
  • 1 tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 250 g milk
  • 20 g plain flour

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1347.9 kJ / 322.2 kcal
Proteína
15.1 g
Carbohidratos
22 g
Grasa
19.5 g
Grasa saturada
10.4 g
Fibra
2.3 g
Sodio
565.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas