Versiones compatibles
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spiced cauliflower
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ tsp fennel seeds
- ¾ tsp paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- ground black pepper, to taste
- 750 g cauliflower, cut into florets
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to taste
Whipped feta
- 75 g feta cheese
- 100 g ricotta
- 2 tsp extra virgin olive oil
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to serve
- 3 tbsp toasted pine nuts
- cayenne pepper, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 333.3 kJ / 79.7 kcal
- Proteína
- 3.4 g
- Carbohidratos
- 4.2 g
- Grasa
- 6 g
- Grasa saturada
- 2.1 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 86.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Raspberry crumble bars
40min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Freeform basic bread
1h 35min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Herby potato salad with crisp topping
50min