Moroccan prawns with preserved lemon couscous
TM6 TM5

Moroccan prawns with preserved lemon couscous

4.4 ( 35 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g couscous
  • 20 g preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)
  • 200 g hot water
  • 40 g olive oil
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 tsp salt
  • 1 red onion cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp harissa paste (see Tips)
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 2 tsp white sugar
  • 500 g raw prawns peeled and deveined (see Tips)
  • 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 50 - 80 g pitted green olives to taste
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
550.3 kcal / 2311.4 kJ
Proteína
39.1 g
Grasa
16.9 g
Carbohidratos
55.3 g
Fibra
8.5 g
Grasa saturada
2.7 g
Sodio
2085.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas