Versiones compatibles
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opcional)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Proteína
- 29.7 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 33.4 g
- Fibra
- 8.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Prawn saganaki with feta
35 min
Salmon kabsa
40 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min