Dispositivos y accesorios
Gougère puffs with salmon mousse
Prep. 25min
Total 25h 35min
20 pieces
Ingredientes
Salmon mousse
-
fresh boneless salmon fillet skinless and cut into pieces (4 cm)150 g
-
butter20 g
-
hot smoked salmon broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
pickled capers drained1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground white pepper1 - 2 pinches
-
gelatine powder1 tsp
-
boiling water1 - 2 tbsp
Gougère puffs
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
sea salt½ tsp
-
chilli powder1 pinch
-
butter80 g
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
224.2 mg
Proteína
7.2 g
Calorías
611 kJ /
145 kcal
Grasa
11 g
Fibra
0.3 g
Grasa saturada
6.2 g
Carbohidratos
4.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pork and chicken terrine
3h 20min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Gougères
55min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Crème brûlée
7h
Hollandaise sauce
15min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Cream cheese spread with radishes
5min
Pâtè with Riesling
3h
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min