Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salmon mousse
- 150 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (4 cm)
- 20 g butter
- 150 g hot smoked salmon, broken into pieces
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 1 tsp lemon juice
- 1 - 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gelatine powder
- 1 - 2 tbsp boiling water
Gougère puffs
- 80 g Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch chilli powder
- 80 g butter
- 120 g plain flour
- 3 eggs
- fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 611 kJ / 145 kcal
- Proteína
- 7.2 g
- Carbohidratos
- 4.7 g
- Grasa
- 11 g
- Grasa saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sodio
- 224.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken and port pâté
1h 30 min
Pâtè with Riesling
3h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Blue Cheese Soufflés
45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Leek and smoked salmon dip
55min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Colcannon
40min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Gougères
55min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min