Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 8 portions
- Calorías
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Proteína
- 32.2 g
- Carbohidratos
- 20.7 g
- Grasa
- 188.5 g
- Grasa saturada
- 70.8 g
- Fibra
- 15.7 g
- Sodio
- 1942.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Brandy cashew cream
5 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Traditional Gugelhupf
2h 55min
Sauerkraut salad
10 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Sauerkraut soup
50 min
Smoked Trout Dip
15 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min