Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g brown onion, cut into halves
- 1300 g ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
leaves fresh mint
o 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 75 g long grain white rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1644 kJ / 392 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 9.2 g
Recetas alternativas
Vegan moussaka
1h 50 min
Couscous tahini bowl
30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom stroganoff
20min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min