Steamed asparagus with caper crumbs
TM6 TM5 TM31

Steamed asparagus with caper crumbs

4.5 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 60 g day old sourdough bread, torn into pieces
  • 1 lemon, zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)
  • 1 tbsp salted capers, rinsed and drained
  • 40 g raw almonds
  • 1 tsp sweet paprika
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • ½ tsp fresh ground black pepper
  • 1 tbsp unsalted butter
  • 1 tbsp olive oil, plus extra for garnishing
  • 500 g water, plus extra for cooling
  • 2 bunches asparagus, woody ends trimmed

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
598.8 kJ / 142.5 kcal
Proteína
3.9 g
Carbohidratos
5.9 g
Grasa
11.2 g
Grasa saturada
2.7 g
Fibra
2.3 g
Sodio
62.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas