Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Proteína
- 6.1 g
- Carbohidratos
- 13.3 g
- Grasa
- 13.8 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 429.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Layered Mexican dip
25 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Satay noodle salad
35 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Red pesto chicken salad
35 min
Turkey taco salad bowl
15 min