
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
- 50 g mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
- 700 - 800 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ - 1 tsp salt
- 60 - 80 g dried pasta of choice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 190.7 kcal / 800.8 kJ
- Proteína
- 5 g
- Grasa
- 7 g
- Carbohidratos
- 25.1 g
- Fibra
- 4.2 g
- Grasa saturada
- 1.1 g
- Sodio
- 801.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Tuscan bean soup
40min
Pumpkin soup
30min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Blended mixed vegetable soup
45min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Hearty seven vegetable soup
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Pumpkin and ginger soup
35min
Cauliflower soup with bacon dust
35min