Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beetroot hommus
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 50 g lemon juice (approx. 1-2 lemons)
- 1 tbsp tahini
- ½ - 1 raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tbsp water
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground paprika, for sprinkling
Falafel
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp spelt flour
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- olive oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 406.6 kJ / 96.8 kcal
- Proteína
- 4.3 g
- Carbohidratos
- 8.8 g
- Grasa
- 4 g
- Grasa saturada
- 0.5 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 180.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Black bean enchiladas
1h 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30 min
Vegetarian chilli
35 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Green goddess pizza
1h 30 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min
Traditional hommus
25h 5min
Hearty lentil chilli
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Hommus dip
5 min
Hommus
15 min