Dispositivos y accesorios
Chicken liver pâté
Prep. 10min
Total 2h 20min
7 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
93.4 mg
Proteína
12.6 g
Calorías
706.1 kJ /
168.1 kcal
Grasa
12.6 g
Fibra
0.6 g
Grasa saturada
6.9 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
183 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken and port pâté
1h 30min
Mayonnaise
5min
Whipped egg whites
10min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Quince paste
4h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Cream cheese spread with radishes
5min
Pâtè with Riesling
3h
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Chicken Liver Pate
25min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Tuna dip
15min