Versiones compatibles
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Carbohidratos
- 70.5 g
- Grasa
- 49.8 g
- Grasa saturada
- 29.7 g
- Fibra
- 7.4 g
- Sodio
- 473.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Stewed fruit compote
55min
Brandy custard (TM6)
15min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Pears in red wine
3h 20min
Meringues
5h
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Raspberry soufflés
1h 35min
Steamed greens with lemon feta
20min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min