Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Terrine
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 230 g skinless chicken breast fillet, cut into pieces (3 cm)
- 150 g white sparkling wine
- 350 g liquid chicken stock
- 3 sprig fresh thyme
- 1500 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 1 garlic clove
- 100 g eschalots
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 70 g pine nuts
- 100 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground pepper, to taste
- 10 slices prosciutto
Spiced pears
- 800 g pears, peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
- 100 g raw sugar
- 200 g apple cider vinegar
- 1 star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon quill
- 2 whole cloves
- 5 black peppercorns
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2039.4 kJ / 485.5 kcal
- Proteína
- 28.5 g
- Carbohidratos
- 27.3 g
- Grasa
- 26.8 g
- Grasa saturada
- 9.3 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sodio
- 807.6 mg
Recetas alternativas
Pork and chicken terrine
3h 20min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Smoked salmon mousse
5min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min