Roast porchetta with fig macadamia stuffing
TM6 TM5

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.9 (14 valoraciones )

Ingredientes

Prepare the cracking

  • 2500 g boneless pork belly (see Tips)
  • sea salt, to sprinkle

Prepare the stuffing

  • 2 eschalots, cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g pancetta, diced
  • 80 g raw macadamia nuts
  • 100 g dried figs
  • 150 g pork sausage, casing removed
  • 1 tsp fresh rosemary leaves
  • 1 tbsp fresh parsley leaves

Stuffing the pork

  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, to drizzle

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
7762 kJ / 1855.2 kcal
Proteína
35.2 g
Carbohidratos
11.9 g
Grasa
185 g
Grasa saturada
65.9 g
Fibra
2.4 g
Sodio
346.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas