Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Proteína
- 35.2 g
- Carbohidratos
- 11.9 g
- Grasa
- 185 g
- Grasa saturada
- 65.9 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 346.8 mg
Recetas alternativas
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Beef stock paste
3h
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Orange-brined turkey
29h 45min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Family Meatloaf
1h 10min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h