Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Proteína
- 25.1 g
- Carbohidratos
- 21.5 g
- Grasa
- 75.5 g
- Grasa saturada
- 23.7 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 1514 mg
Recetas alternativas
Beef Rendang
1h 35min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30 min
Ranch Dressing
2h 15min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min