Dispositivos y accesorios
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
Prep. 15min
Total 35min
24 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh chives1 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
white (shiro) miso paste20 g
-
Japanese pickled ginger thinly sliced10 g
-
light soy sauce5 g
-
vegetable oil5 g
-
warm water10 g
-
fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel24
-
rock salt to serve on500 g
-
wakame salad (see Tip)50 g
-
baby pickled capers10 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
lime wedges, to serve
-
lemon wedges, to serve
-
fresh crusty bread to serve
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
101.2 kcal /
423.5 kJ
Proteína
3.5 g
Grasa
9 g
Carbohidratos
2.3 g
Fibra
0.6 g
Grasa saturada
5.4 g
Sodio
166.8 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Chef favourites (part 2)
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda