Dispositivos y accesorios
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Prep. 30min
Total 40min
20 pieces
Ingredientes
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
646 mg
Proteína
16.6 g
Calorías
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Grasa
25.8 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
8.8 g
Carbohidratos
0.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade sausages
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Korean fried chicken
4h
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Browned pork strips
15min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Umami paste
5min
Florentine potato cakes
40min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min