Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 7 - 8 chicken drumsticks, skin on
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 ¼ tsp salt
- extra virgin olive oil spray, to fry
- 4 garlic cloves
- 10 - 20 g fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g anchovy fillets, drained
- 30 g pickled capers, drained
- 700 g tomato passata
- 200 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 1 - 2 pinches ground cinnamon
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp raw sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g pitted black olives, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2674.8 kJ / 636.9 kcal
- Proteína
- 55.9 g
- Carbohidratos
- 9.7 g
- Grasa
- 41.1 g
- Grasa saturada
- 10.2 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 2530.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Tandoori chicken
1h 35min
Prawn and mushroom crepes
50min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Chicken chasseur
1h 50min