Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Jerk spice-rubbed chicken
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 habanero chillies, trimmed (see Tips)
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 80 g brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tbsp dried thyme
- 40 g soy sauce
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 4 chicken Marylands, flesh scored
Pineapple slaw
- ½ white cabbage (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
- ½ fresh pineapple (approx. 250 g), peeled, cored and cut into pieces (4 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 20 g grapeseed oil (see Tips)
- 20 g lime juice
- 1 tsp honey
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3967.8 kJ / 944.7 kcal
- Proteína
- 57.3 g
- Carbohidratos
- 32.8 g
- Grasa
- 64.3 g
- Grasa saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 8.5 g
- Sodio
- 1709.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Thai beef salad
1h 15min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Chicken jalfrezi
1h 50min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Sunday lamb roast
1h 55min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Pork vindaloo
2h 20min
Buffalo chicken wings
45min
Spiced lamb roast
29h 50 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Lamb saag
1h 30min