Dispositivos y accesorios
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Prep. 15min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
Chicken roulade
-
chicken breasts butterflied (see Tips)3
-
olive tapenade or pesto of choice90 - 130 g
-
ham6 slices
-
Swiss cheese gouda or Emmental6 slices
-
sun-dried tomatoes roughly chopped1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves10 - 20
-
water900 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
842.7 mg
Proteína
42.5 g
Calorías
1461.4 kJ /
348 kcal
Grasa
18.5 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
8.2 g
Carbohidratos
1.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix creating something incredible
92 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Prawn saganaki with feta
35min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Paella
1h
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Lamb sausage ragu
30min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min