Versiones compatibles
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade
- 1 lemon, zested, no white pith and juiced (approx. 40 g juice)
- 1 fresh long green chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g natural yoghurt
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp Kashmiri chilli powder (see Tips)
- 600 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into wide strips (4 cm)
Coriander chilli mayonnaise
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 150 g mayonnaise (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- ½ tsp ground cumin
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- ½ continental cucumber, cut into strips, to serve
- flatbread of choice, to serve (optional - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 11028.5 kJ / 2625.8 kcal
- Proteína
- 133.8 g
- Carbohidratos
- 26.2 g
- Grasa
- 220.3 g
- Grasa saturada
- 40.2 g
- Fibra
- 13.1 g
- Sodio
- 1812.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai beef salad
1h 15min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Balti coconut fish curry
50min