Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Carbohidratos
- 11.4 g
- Grasa
- 55.8 g
- Grasa saturada
- 6.8 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 663.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Retro prawn cocktail
20min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Hearty seafood chowder
45min
Smoked trout pâté
3h 15min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Scallops with pea purée
25min
Traditional cocktail sauce
5min
Prawns with coriander coconut rice
35min