Dispositivos y accesorios
Smoked salmon mousse
Prep. 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 650 g
Sodio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Calorías
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Grasa
140.9 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
78.1 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Caesar salad dressing
10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Smoked trout pâté
3h 15min
Lemon caper butter
10min
Apple frangipane tart
1h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Leek and smoked salmon dip
55min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Scallops with pea purée
25min