Dispositivos y accesorios
Smoked salmon mousse
Prep. 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 650 g
Sodio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Calorías
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Grasa
140.9 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
78.1 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Lemon Caper Aioli
10min
French dressing
5min
Caesar salad dressing
10min
Baked artichoke dip
35min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Leek and smoked salmon dip
55min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Smoked trout pâté
3h 15min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min