Dispositivos y accesorios
Smoked salmon mousse
Prep. 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 650 g
Sodio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Calorías
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Grasa
140.9 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
78.1 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Baked artichoke dip
35min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Festive camembert wreath
1h 50min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Hot Crab Dip
35min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Fresh fennel salad
10min