Dispositivos y accesorios
Retro prawn cocktail
Prep. 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
784.5 mg
Proteína
14.2 g
Calorías
3221.6 kJ /
770 kcal
Grasa
78.2 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
8.2 g
Carbohidratos
5.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Retro
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Christmas mince pies
1h 40min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Traditional gravy
25min
Colcannon
40min
Classic trifle
4h
Prawn Cocktail
15min
Sage and black garlic butter
10min