Dispositivos y accesorios
Rhubarb and ginger gin fizz
Prep. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingredientes
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glass
Sodio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Calorías
351.5 kJ /
83.7 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
7.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ginspiration
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Rhubarb crumble
45min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Ninguna calificación
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15min
Plum Jam
50min
Cherry Jam
45min
Quince paste
4h 10min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Vegetable stock paste
50min
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
White bean purée and anchovy on crostini
45min