Dispositivos y accesorios
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prep. 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
5805 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Grasa
8.2 g
Fibra
10.9 g
Grasa saturada
1.5 g
Carbohidratos
82 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Thai red chicken curry and rice
40min
Biryani-style rice
1h 5min
Pickled red onions
1h 50min
Pastrami
22h 30min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Paal Appam
9h 30min
Citrus dust
4h 10min
Thai red curry paste
15min
Garam masala
10min
Mexican chicken stew
40min
Korean marinade
40min